Nu puteam să nu remarc apariţia, în Iaşi, a covrigăriilor aka simigerii, spus pe europeneşte. Cei drept covrigii sunt foarte proaspeţi, nu trece nici măcar un minut de cînd au iesit de la cuptor şi ai şi halit unul, plus că sunt şi buni. Băi nene, da' e prea mare coada! Tre' să stai vreo 5-10 minute să iei o sfoară de covrigi.
Cum covrigii sunt proaspeţi, se rup uşor de pe aţă, iar în jur, mai vezi câte un covrig; nu pentru mult timp că vin câinii şi îl mănâncă. Că îşi ia plasă cumparatorul de un covrig căzut, nu'i bai. E 50 de bani unul. Dar dacă deja cad prea mulţi, părerea mea e că ar trebui să facă covrigii mai tari, dupa aia să vezi ce o să roadă cetăţeanul la covrig. Ehe!
Tweet
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu